Tanács és Vélemény

Tanács és Vélemény

Milyen mintát válasszunk páros pólókhoz?

2019. április 25. - Nándoki Nóra

Számos minta közül választhatunk, ha párunknak vagy egy ismerős párnak készülünk egyedi pólót ajándékozni. A páros pólók mintái nagyon különfélék lehetnek a viccestől kezdve az egészen elvetemültig, a webshopok kínálatában pedig könnyedén válogathatunk a kész minták között. Alapszabály, hogy mindig az adott párra jellemző mintát válasszunk.

Választhatunk aranyos mintákat, amik egymást ölelik, illetve amik csak egymás mellett nyernek értelmet. Vannak tipikus király-királynő, barát-barátnő, vagy nő neve-férfi neve feliratok, melyek kifejezetten kiemelik, kik tartoznak össze, így esélyünk sincs egy buliban elkeveredni. Hasznos lehet olyan pároknak, akik féltékenyek tudnak lenni egymásra. Választhatunk továbbá kedvenc filmünkből, sorozatunkból, mesénkből is mintákat. Kedves lehet valamilyen tudományos felirat is, amit csak az adott két ember ért, de készíttethetünk egyedi mintát is saját ötlet vagy rajz alapján. Nászajándékba tökéletes férj-feleség vagy just married feliratú pólókat ajándékozni, mely kifejezetten egy jópofa, személyre szóló gesztus a házasulóknak.

A lényeg, hogy érdemes időt és energiát belefektetnünk, ha pólót szánunk párunknak vagy másoknak ajándékba, de ez az idő garantáltan meg fog térülni és nem fogjuk megbánni. Kedves, jópofa gesztus, mely örök emlék marad az ajándékozó és a fogadók számára is. Sokkal egyedibb, mint bármilyen más tárgyi ajándék. Ha egyedi pólót vásárolunk vagy készíttetünk hát, akkor járjuk alaposan körbe a mintalehetőségeket. 

 

paros_polok_mintai_2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsesvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4714782300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása