Tanács és Vélemény

Tanács és Vélemény

SAP szoftverek hasznossága a vállalatirányításban

2019. május 27. - Nándoki Nóra

A vállalati menedzsment elengedhetetlen kelléke az IT-s támogató szoftverek használata. Ezek közül ma rengeteg variáció áll a cégvezetés rendelkezésére. A leggyakrabban használt és legelterjedtebb ezek közül az SAP termékcsalád. Az integrált vállalatirányítási rendszerek segítenek a pontos adminisztrációban és annak automatizálásában. Az ügyfélkezelésen keresztül, a számlázáson át egészen a termeléstervezésig mindent magukba tudnak foglalni. Olyan profi cégek segíthetnek bennünket egy jó rendszer kialakításában, mint az SAP menedzsmentre specializált Acterra International: http://acterra.hu/. Ezáltal igen jól átlátható a teljes működés, ami megkönnyíti mind az operatív mind a stratégiai döntéshozatalt.

sap_hatekonysaga_a_vallalatiranyitasban.jpg

A hosszú távú tervezés során az olyan vállalatirányítási rendszerek mint az SAP lehetővé teszik a legfontosabb  KPI-okhoz való igazodást. A teljesítmény jól mérhető lesz és remekül illeszkedő akciótervek dolgozhatók ki annak elérésére. Ez alapján az operatív tervezés és legfőképpen a beavatkozás is könnyebb feladattá válik. Nagy előnye egy ilyen céges irányítási szoftvernek, hogy az adatok alapján azonnal láthatóvá válnak a kritikus hibák. Így akár napi szinten is képesek leszünk gyors reakciókra, ha valamilyen hiba lép fel az értékteremtő folyamatok egyikében.

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsesvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3014864418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása