Tanács és Vélemény

Tanács és Vélemény

Különleges zoknik, akár Dumbledore-nak is

2019. november 19. - Nándoki Nóra

A hideg időben sokkal többet használunk zoknit mint máskor, ami azt is jelenti hogy gyorsabban is használódnak el. Érdemes már most betárazni egész télre, hiszen remek akciókat és lehetőségeket lehet kifogni. Sőt a Bölcsek Köve elolvasása óta sokan tudjuk, hogy nincs is szebb ajándék a karácsonyfa alatt egy pár szép és vicces zokninál. (Ha valaki kételkedne Dumbledore szavaiban, az nem is érdemel zoknit). Érdemes néha kilépni a mindennapok szürkeségéből és erre semmi sem alkalmasabbak mint a lendületes sétát segítő különleges zoknik.

kulonleges_zoknik.jpg


Válasszunk vékony vagy vastag verziót bármelyiket megkaphatjuk valamilyen vicces verzióban. Színes vagy csak nyomattal rendelkező, stilizált vagy mintás kivitel: teljesen mindegy! Válasszunk olyat, amit megvillantva az asztal alatt garantáltan mosolyt tudunk csalni a mellettünk ülő munkatárs arcára a hosszú meetingek alatt. Vagy éppen olyat amiben igazán élvezetes korcsolyázni a nappali padlóján, amíg jól el nem esünk. Érdemes jó pár mókás zokniból bevásárolni, hiszen oly gyakran kilyukadhatnak, általában egymást követő napokon, és mászkálhatunk jobbra-balra kilógó lábujjakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsesvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8715313766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása