Tanács és Vélemény

Tanács és Vélemény

Trapézlemez webáruház

2019. április 28. - Nándoki Nóra

A trapézlemezek és közeli testvéreik a szinuslemezek a leggyakoribb építőelemei az acélszerkezetes építményeknek. Segítségükkel rugalmasan alakíthatók ki olyan épületek mint a csarnokok, gyárak vagy éppen raktárak. Felhasználásukat tekintve egyre elterjedtebbek az ipari épületek kialakításakor. Habár kiválóan alkalmazhatók az otthoni felhasználás során is elsősorban a tetők burkolatának az építésekor.

trapezlemez_webaruhaz.jpg
Egy trapézlemez webáruház azonban nem egy klasszikus értelemben vett webshop. Sokkal közelebb áll egy általános alapanyag katalógushoz. Itt ebben az esetben lehetőségünk a fal, tető és elválasztó burkolatok, lemezek és szelvények kiválasztására egyedi tulajdonságok alapján. A rendeléskor mindig vegyük alapul mi is lesz a végcélja ezeknek az elemeknek. Ha kényes gyártási folyamatokat fogunk véghez vinni az épületünkben, akkor szükségünk lehet egy extrákkal bőven felszerelt alapanyagra. Ez magába foglalja a védelmi képességeket, a szigetelést de akár a kondenzációnak való ellenállást is. Más esetekben elegendő csak az alapmodelleket néznünk, ha egy általánosabb célra akarjuk felhasználni az épületünket. Például egy acél alapanyagokat tároló raktár esetében nem lesz szükségünk sok bónusz képességre, hiszen a tárolt termékek már önmagukban is elég védettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsesvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7114792132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása