Tanács és Vélemény

Tanács és Vélemény

A legjobb kutyakaja webáruház nyomában

2020. január 20. - Nándoki Nóra

Neked is van kutyád? Te is a legfinombann falatokkal szeretnéd elkényeztetni? Naná! Minden gazdi azt szeretné, ha kedvence kiegyensúlyozott és minden nap jókedvű lenne. Hiszen a boldog kutya általában három összetevős: finom kaja, nagy séták és játékba fúló simogatások. És persze az sem mindegy, hogy milyen kutyaeledelt biztosítasz a kis szőrgombócnak. Sajnos a legtöbb és legnépszerűbb kutyatápokba és konzervekbe rengeteg olyan adalékanyag is belekerül, ami nem jó a kutyáknak. Ilyen lehet például a gabona, a tartósítószerek, színezőanyagok, melyektől valóban jobban néznek ki a kis falatkák, de a kutyádnak viszont egyáltalán nem tesznek jót. Ezért mindig olvasd el, hogy mit is tartalmaz az adott eledel. Még akkor is, ha nagyon meggyőző a reklámjuk. Még akkor is!

kutyakaja_webaruhaz.jpg

A Platinum Natural az egyik legjobb kutyakaja webáruház. A Platinum száraz eledelekbe 70 százalék friss színhús kerül. Mégpedig azért, mert a kutyák ősei a ragadozó farkasok, akiktől örökölték rövid, állati fehérjékre kialakított emésztőcsatornájukat. Ezért nem mindegy, hogy egy tápban 4 százalék vagy 70 százalék hús van. Emellett szükségesek zöldségfélék, vitaminok is ahhoz, hogy kedvenced jól érezze magát a bőrében és hosszú ideig egészséges maradjon. 

A legjobb, ha szárad és nedves eledelt is kap a kutyád. Viszont az nem megfelelő, ha kizárólag kutyakonzerven tartod a kedvencedet. A kutyák fogazatának és emésztésének is szüksége van a rágásra és a nyálelválasztásra. Ha sokáig nem kap kedvenced rágnivaló eledelt, akkor könnyen kialakulhat nála fogkövesség, ami súlyos esetben akár a fogak elveszítéséhez is vezethet.

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsesvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9815417956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása