Tanács és Vélemény

Tanács és Vélemény

Zárható műanyag dobozok a logisztikában

2019. május 29. - Nándoki Nóra

A logisztikai és szállítási megoldások egyik leghatékonyabb eszközét jelentik a tetővel zárható műanyag doboz. Egyre több olyan fogyasztási cikkünk van, amelyek igen kifinomult technológiával készülnek és fokozott védelmet igényelnek. A por, fény vagy a víz és pára hatása szállítás és raktározás közben ronthatja a fogyasztóhoz kerülés előtt a termék minőségét. Épp ezért fontos megbízható műanyag tároló eszközöket alkalmaznia egy vállalatnak, hiszen sokkal inkább elkerülheti így a hibás termékek leszállítását és az ezzel járó költségeket.

muanyag_doboz_tetovel.jpg
A műanyag doboz tetővel kategória egyik éllovas innovátora a világon, és Magyarországon is a Schoeller Allibert: https://www.schoellerallibert.com/hu/. Zárható ládáik a KLT, Euro és ESD kategóriákon és sok máson át nyújtanak védelmet a legkülönfélébb termékeknek a világon. Jellemzőjük a könnyű súly, de strapabíró szerkezet. Ez egyszerre csökkenti a szállítási költségeket és növeli a biztonságát a fuvarozásnak. Ráadásul teljes egészében újrafelhasználható vagy újrahasznosítható anyagból készülnek a műanyag tárolóik. Így az olyan vállalatok is bátran fektethetnek termékeikbe, akiknek fontos a környezetvédelem a logisztikai hatékonyságuk növelése mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsesvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2614865872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása