Tanács és Vélemény

Tanács és Vélemény

Merev falú tároló konténer a szállításban

2018. október 14. - Nándoki Nóra

A merev falú tároló konténer ma már az egyik leggyakrabban használt tárolási forma, ha nagy mennyiségű anyagot vagy terméket kell szállítanunk. Ide sorolható az RPC és IBC konténerek típusai is. Hatalmas előnyük, hogy rengetegszer lehet újrahasználni még akkor is ha bármiféle kosz vagy szennyeződés került rá. Ez a műanyag tároló könnyedén tisztítható.

Ezek nagyméretű tárolók szinte bármilyen dolog tárolására alkalmasak. De igazi hasznuk a nagy léptékű logisztikai kihívások esetében mutatkozik meg. A hagyományos ipari csomagolásokhoz képest az RPC konténerek kisebb súllyal rendelkeznek, strapabíróbbak, higiéniailag magasabb rendűek. Nagyobb biztonságot nyújtanak a tárolt termékeknek és kialakításuknak köszönhetően ergonomikusabb mozgatást tesznek lehetővé a logisztikai folyamatok során legyenek azok kézi vagy automata vezérlésűek.

Ha valaki egy flexibilis megoldást keres legfőképpen gyümölcs és zöldség szállítására, tárolására akkor a műanyag merev falú tároló konténer számára a természetes választás.

tarolo_kontener.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsesvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7614294149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása