Tanács és Vélemény

Tanács és Vélemény

Fogászat a 11. kerületben

2019. április 26. - Nándoki Nóra

Budapesten rengeteg fogászat van, a mai bejegyzésünkben pedig egy igen kiválóval szeretnénk megismertetni az olvasókat. A Pont32 fogászat a 11. kerületben található a fővárosban. Könnyen megközelíthető mind autóval, biciklivel vagy éppen tömegközlekedéssel. Így bárki számára könnyen elérhető Újbudán a környező kerületekből mind úgy mint a belvárosból. Ez igen fontos, hiszen senki sem szeretne túl sok időt szánni az utazásra. A fogászati rendelő 2019-ben költözött új helyére, így egy nagyon szép letisztult helyen tudják az emberek helyre hozatni fogaikat.

fogaszat_a_11_keruletben.jpg
A fogászati szolgáltatások között megtalálhatjuk az esztétikai kezeléseket, a szájhigiéniai kezeléseket vagy akár az egyre népszerűbb mosolytervezést. Dedikált szájsebészeti részleget is találunk itt, ami természetesen magába foglalja a fogpótlások készítését és menedzselését valamint az implantációk elkészítését.


A felszereltségre sem lehet panasz, hiszen a legmodernebb német gépeket és kezelőegységeket használják. A szakorvosok és a dentálhigiénikusok felkészültsége kiváló, hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek a veteránok és irányításukkal az újonnan érkezettek is átlag feletti minőségben dolgoznak. Érdemes felkeresni a honlapjukat és végigböngészni a szolgáltatás portfóliót.

A bejegyzés trackback címe:

https://tanacsesvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9814787638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása